Laatste nieuws

Aanvullende trainingen 2015

Sneller worden in de komende jaren!

De Instapgroep Middenafstanden bestaat uit een groep atleten afkomstig uit verschillende loop- en baanatletiekgroepen. Het is een aanvulling op je trainingen die je op andere dagen doet. De Instapgroep Middenafstanden staat open voor alle leden van AV Zaanland die sneller willen worden en hun looptechniek en tempogevoel willen verbeteren.

De Instapgroep Middenafstanden wordt getraind door twee enthousiaste trainers.

Wat houdt de training in deze Instapgroep MA in?

Er wordt 1 x per week gericht getraind op het verbeteren van loophouding en looptechniek van iedere deelnemer. Het worden inhoudelijk gevarieerde baantrainingen; voor de bijbehorende (korte) tempo’s/snelheidstrainingen worden deelnemers ingedeeld in gelijkwaardige groepen.
Het beoogde resultaat van de trainingen is dat hiermee gericht kan worden gewerkt aan het verhogen van de basissnelheid van de individuele leden.

De IMA groep is gestart op vrijdag 2-1-2015 aanvang 19:00 uur op de atletiekbaan van AV Zaanland. De trainingen eindigen in mei 2015; 3 nog te organiseren TEST wedstrijden op de baan zijn onderdeel van het trainingsprogramma.
Je kunt nog altijd meedoen, ook als je niet (elke keer) op vrijdag kunt komen.

Het trainingsprogramma wordt samengesteld door Alex Bouwmeester; tijdens de wekelijkse trainingen staan René en Alex Bouwmeester voor de groep.
De inhoud van de trainingen vind je in het trainingsschema.

De trainingen staan open voor alle leden van AV Zaanland. Meld je nu aan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wanneer trainen we?

Wie zijn de trainers?


  • Alex Bouwmeester

  • René Bouwmeester

Meelopen met deze groep?

Kom ook sporten bij AV Zaanland! Ontdek hoe je lid kunt worden.