Laatste nieuws AV Zaanland

Met blijdschap geven wij kennis van….

De voorgenomen oprichting van een T(echnische) C(ommissie) AV Zaanland. In overleg met het bestuur hebben de volgende leden toegezegd zitting te willen nemen in deze binnenkort te starten Technische Commissie.

Oscar de Gauw (pupillen)
Mark Scheijde (CD junioren)
Frank Stam (AB junioren/senioren)
Jan Bakker (loopgroepen)
Joyce Ros (loopgroepen)
Kim Vos (jeugdcoördinatie)

Het idee is dat de leden van deze TC  aanspreekpunt zijn voor leden/trainers van alle trainingsgroepen. Wensen dan wel op-aanmerkingen ter verbetering van het ‘’sportieve klimaat binnen de vereniging Zaanland’’ kunnen bij hen worden ingebracht.

Aansluitend aan de zomervakantie komt deze groep bijeen voor de startbijeenkomst. De gewenste taken van deze TC zullen dan worden besproken; deze taken zullen zowel praktisch (bijv. coördinatie van aanschaf van trainingsmaterialen, opleidingsbehoefte bij trainers) als beleidsmatig (gewenste sportieve klimaat) van aard zijn. De daarvoor benodigde bevoegdheden zullen bij het bestuur worden ingebracht. Bovengenoemde personen staan open voor uw inbreng van ideeën hiervoor dan wel zijn graag bereid hierover aanvullende info te verstrekken. De Technische Commissie is per e-mail reeds bereikbaar via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..