Laatste nieuws AV Zaanland

Uitslag Rabobank Clubkas Campagne

Verenigingen en stichtingen hebben het in financiële zin niet altijd even gemakkelijk. Rabobank Zaanstreek draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe en doet graag iets extra’s. Daarom introduceerden zij in 2018 de Rabobank Clubkas Campagne voor verenigingen en stichtingen. De bank stelde hiervoor € 65.000,- beschikbaar.

Niet de bank, maar de leden bepaalden welke vereniging of stichting een financiële bijdrage voor het realiseren van de clubdoelen verdient. Het bestuur van Zaanland heeft deze actie gepromoot dmv ieder Zaanland lid een bericht te sturen met het verzoek op ons te stemmen.

Ook werd de oproep op de website geplaatst en werd het artikel op Facebook geplaatst en flink gedeeld.
Donderdagavond 4 oktober was de finaleavond.
Deze avond vond plaats in het Zaantheater. Naast een ontzettend boeiende presentatie van Kim Lammers (oud hockey international) werden de cheques uitgedeeld aan de verenigingen die zich hadden aangemeld voor deze actie. AV Zaanland heeft maar liefst €1601,34 ontvangen.
Wij willen hierbij alle leden die op ons gestemd hebben heel hartelijk bedanken. Ook Rabobank Zaanstreek heel erg bedankt voor deze gulle gift.
Volgend jaar doen we weer mee.

Namens het bestuur
Wilma Jonker, secretaris