Laatste nieuws AV Zaanland

Juryleden gezocht; meld je aan voor de jurycursus!

Wij willen bij AV Zaanland op de baan weer wedstrijden gaan organiseren. Daar hebben wij vrijwilligers voor nodig, maar ook Juryleden! Av Zaanland geeft daarom een Jurycursus Algemeen op de 4 vrijdagen in juni; van 19:00 tot 22:00.

De cursus bestaat uit deze 4 avonden; waar een docent jullie de kneepjes van het atletiekvak gaat leren. Hoe werkt het polstokhoogspringen? Hoeveel pogingen hebben atleten tijdens de competitie? Wat moet je doen als iemand komt protesteren? Alle regels komen aan bod. Aan het einde van de laatste avond ben je, als je goed hebt opgelet tijdens de lessen, geslaagd. Er is geen examen meer.

We need you!Waarom hebben wij juryleden nodig? Juryleden weten hoe een wedstrijd verlopen moet. Dit scheelt niet alleen veel verwarring tijdens een wedstrijd, maar vooral ook heel veel tijd. Daarnaast zijn wij bij AV Zaanland verplicht juryleden in te zetten op competitiewedstrijden, bijvoorbeeld. Voor volgend jaar zouden wij graag 1 van de pupillencompetitiewedstrijden op de eigen baan organiseren, en dat is niet mogelijk zonder eigen juryleden. Ook zijn records die behaald worden niet geldig als er geen officiële juryleden en wedstrijdofficials aanwezig zijn.

Wat als je al een jury diploma hebt? Wij staan ook te springen om Scheidsrechters en Wedstrijdleiders! Stuur ons dus ook gewoon een berichtje als je verderop wil.

Aanmelden: stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. tot uiterlijk 22 mei. De cursus gaat door bij minimaal 4 deelnemers; maar we hopen er toch echt op een stuk meer.

Data en tijd: 5, 12, 19 & 26 Juni van 19:00 tot 22:00. (let op: Je mag alleen of de 12e of de 19e missen!)
Alvast hartelijk bedankt,

De Jurycommissie.

wervingsposter