Laatste nieuws AV Zaanland

Leden van verdienste

speld lid van verdiensteEen vereniging draait op de inzet van vrijwilligers. Gelukkig hebben wij veel leden die zich op de een of andere wijze verdienstelijk maken.
Onlangs hebben we onze vrijwilligers als dank voor hun inzet een hight tea aangeboden. Er zijn er echter die meer verdienen.


Twee daarvan hadden we al een tijdje op het oog, maar ook andere leden hebben ons opmerkzaam gemaakt op hun bijzondere inzet en
deze twee leden genomineerd om benoemd te worden tot “Lid van Verdienste”, een titel waar je niet zomaar voor in aanmerking komt.

2017 03 19 lid v vedienste 2
Links krijgt Henk Vos de lid van verdienste speld overhandigd door de voorzitter, rechts René Bouwmeester

Een van die leden is Henk Vos, al jaren de spil van de wegatletiek. Door zijn inzet organiseert onze vereniging jaarlijks een 15 tal loopjes die door lopers hogelijk worden gewaardeerd.
De andere is René Bouwmeester, starter, trainer, jurylid, maar ook fotograaf en een van de mensen die de website verzorgen.

De algemene Ledenvergadering heeft zich unaniem achter deze nominatie geschaard, zodat we tot genoegen bekend kunnen maken dat Henk Vos en René Bouwmeester toegevoegd worden aan de lijst van Leden van Verdienste. Na afloop van de Sultanaloop hebben beide heren de bijbehorende versierselen ontvangen, een zilveren speld.
De benoeming is ze van harte gegund. Hun inzet is een inspiratie voor anderen.

2017 03 19 lid v vedienste 3

Het bestuur