Laatste nieuws AV Zaanland

De Atletiek unie vraagt uw aandacht voor het volgende

Ledenpas gemist? Lees het herhaald verzoek v.d. Atletiekunie voor het doorgeven van je e-mailadres.

Dit jaar is de Atletiekunie gestart met het uitgeven van digitale ledenpassen. Deze ledenpassen worden per email verstuurd aan alle leden van wie in onze administratie een emailadres bekend is: op dit moment is dat 80% van onze leden. Helaas zitten in dit totale bestand nog onjuistheden, waarmee het percentage correcte mailadressen op circa 75% komt.

Het streven is om dit percentage zo snel mogelijk richting de 100 te krijgen. Van 133 van de in totaal 297 verenigingen hebben we inmiddels meer dan 95% van de mailadressen van hun leden en daarvan halen 24 verenigingen zelfs een 100% score! Alle overige verenigingen vragen we om hun emailadressen verder aan te vullen en door te geven aan onze ledenadministratie. Voor gekoppelde verenigingen verloopt het doorgeven automatisch.
 
Bij sommige verenigingen bestaan bezwaren om de emailadressen van hun leden door te geven aan de Atletiekunie. Voor de goede orde vermelden we expliciet dat de Atletiekunie de mailadressen van leden uitsluitend gebruikt voor relevante berichten die altijd een direct verband met de beoefening van de atletiek moeten hebben. In verband met de wet bescherming persoonsgegevens en de toekomstige Europese richtlijnen hierin (per 25 mei 2018) is de Atletiekunie zeer terughoudend in het versturen van mailberichten aan alle leden.
 

Onbestelbare ledenpassen

Digitale ledenpassen die niet verstuurd kunnen worden door het ontbreken van een emailadres worden in de toekomst toegestuurd aan de ledenadministrateur van de vereniging. Omdat dit soms om grote aantallen mailberichten gaat, is dit een onwenselijke situatie. Mede daarom het verzoek om zo spoedig mogelijk de ontbrekende emailadressen aan te leveren.

Heb je tussen begin april en nu geen nieuwe digitale ledenpas ontvangen? Dan heeft de atletiekunie van jou geen (juist) mailadres. Geef dit dan alsnog zo spoedig mogelijk door aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..