Doe jij mee aan dit unieke onderzoek?

Ben je tussen de 20 en 30 jaar oud? Geen blessures? En aangesloten bij een atletiekvereniging? DAN ZOEKEN WIJ JOU!

Wij vragen je dan vriendelijk om mee te doen aan een onderzoek op AV Lycurgus, sportpark de Omzoom. Het onderzoek zal plaats vinden op dinsdag 3 juli 2018 om 19.00 uur.

Om meer inzicht te krijgen in een belangrijke loopparameter in het sprinten, de contacttijd, zal dat in dit onderzoek worden onderzocht. Hiervoor zijn er meerdere atleten nodig die willen worden getest. Ook als je geen sprinter bent kan je deelnemen aan het onderzoek.

Het onderzoek zal plaats vinden op de atletiekbaan. Allereerst wordt leeftijd, gewicht en lengte gemeten en genoteerd. Bij het onderzoek wordt er van de atleten verwacht dat ze in totaal 6 keer een sprint van 50 meter trekken die dan wordt gemeten door een meetsysteem. De eerste sprint zal een normale sprint zijn. De tweede sprint wordt er gelopen met een gewichtsvest. En bij de derde sprint zal er gelopen worden met een hydrovest. Met nodige pauzes tussen de sprints. De sprints worden gelopen zonder spikes. Als het onderzoek is afgelopen dan zullen je gegevens geanalyseerd worden, en verwerkt in een onderzoeksverslag. De gepresenteerde gegevens zullen niet tot als persoon te herleiden zijn. Verder zal de atleet de uitslagen zelf ontvangen. Het onderzoek zal ongeveer 1 uur duren.

Je hebt tot 25 juni 2018 de tijd om te beslissen of je deelneemt aan dit unieke onderzoek. Mail of app Priscilla van Oorschot om uw deelname te bevestigen. Of stuur een bericht naar Jordi van Zelst. Het zou super gaaf zijn om meer te weten te komen en daarbij JOUW hulp te krijgen! Hierbij help je mij als onderzoeker aan mijn afstudeeronderzoek en kan jij als atleet meer uit je training halen.

Als je nog vragen hebt kan je die altijd stellen aan de onderzoekers (zie onderstaande gegevens).Wij hopen jou op dinsdag 3 juli om 19.00 uur te zien op de atletiekbaan bij AV Lycurgus!2018 05 20 onderzoek

Fysiotherapeut in opleiding / onderzoeker
Priscilla van Oorschot
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
+31 6 20 66 13 56

Bewegingswetenschapper
Yannick Mahieu
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
+31 6 37 40 80 38

Jordi van Zelst
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.