Aad Bentvelzen overleden

We kregen wederom een triest bericht.

Aad Bentvelzen

is gisteren, 19 juli, overleden. Aad was in het verleden trainer en tot vorig jaar nog lid. Aad moest vanwege zijn ziekte zijn lidmaatschap opzeggen. Dit deed hij met pijn in het hart. We wensen zijn vrouw, kinderen en familie heel veel sterkte toe.

Het bestuur van Atletiekvereniging Zaanland


Dinsdag 23 juli kun je afscheid nemen, zie de rouwkaart.

Lees meer...

ZAANTRACK 2019 nr. 6 is UIT!

Ook afgelopen maand werden door baanatleten van AV Zaanland weer prima resultaten behaald!
De inhoud van deze ZAANTRACK is samengesteld aan de hand van de resultaten welke zijn vermeld op www.atletiek.nu. Indien atleten eigen resultaten toegevoegd willen zien aan de periodiek verschijnende ZAANTRACK (bijv. bij wedstrijden in het buitenland) kunnen zij dit melden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

ZAANTRACK nr. 5 van 2019 is UIT!

Een maand van topprestaties door baanatleten van AV Zaanland. Bekijk het in ZAANTRACK 5.

Lees meer...

4e plek voor Samuel Okantey bij het hink-stap-springen in Lisse

AV Zaanland atleet Samuel Okantey sprong tijdens de Ter Specke Bokaal in Lisse van afgelopen zaterdag 18 mei 14,61 meter en behaalde daarmee de 4e plaats, Fabian Florant van Haag Atletiek werd eerste met een afstand van 16,07 meter. Richard Douma die ingeschreven stond op de 1000 meter had zich wegens een blessure afgemeld.

Lees meer...

UNIEK SPEERWERPevenement bij AV Zaanland op ZATERDAG 1-6-2019

Bij de atletiekvereniging Zaanland staat iets bijzonders te gebeuren…..!
Komende zaterdag, 1 juni, wordt er voor de eerste keer een wedstrijd gehouden voor en door alleen maar Speerwerpers en -sters.

Lees meer...

Vrouwen weer naar plaats 1 tijdens 2e competitieronde

Net als in ronde 1 zijn de dames van AV Zaanland eerste geworden in de derde divisie met een 498 punten voorsprong op het Team van Haag Atletiek dat plaats 2 opeiste (8067 om 7569 punten).
Met 832 punten verzamelde Bo Westrik voor AV Zaanland met haar 1,60 meter hoog de meeste punten op 1 nummer, gevolgd door Sophie Klumpert met 791 punten voor 11,30 meter bij het hink-stap-springen en Michelle Oud met 788 punten voor haar speerworp van 41,43 meter was goed voor de op twee na beste prestatie.

Lees meer...

TESTloop 3 met 58 finishers weer geslaagd

De laatste TESTloop van het jaar zit er weer op, uitgetest, en nu het land in om tijdens baanwedstrijden elders de AV Zaanland eer hoog te houden.

Lees meer...

De Week Van… Sven Schoonebeek

In deze editie van ‘De Week Van’ op de website hardloopnetwerk.nl is het de week van AV Zaanland atleet Sven Schoonebeek. Lees de trainingsarbeid die Sven in een week verzet en waarvoor.

ZAANTRACK nr. 4 van 2019 is UIT!

ZAANTRACK 4 Het baanseizoen van 2019 is deze maand echt losgebarsten. Met weer een aantal prima resultaten welke zijn behaald door atleten van AV Zaanland.

Lees meer...

Geslaagde CD Meerkamp bij AV Zaanland

In een prima sfeer met dito weer werd afgelopen weekend een CD meerkamp afgewerkt op de AV Zaanland baan. Om de tijd tussen de onderdelen van de meerkamp te vullen werden er ook nog een aantal losse onderdelen georganiseerd voor pupillen t/m masters.

Lees meer...