Laatste nieuws Baanatletiek

Goede prestaties op instuif Utrecht

Vrijdagavond 19 juni heeft Revi Bommel voor het eerst over de 6 meter gesprongen met verspringen. De C-junior van Zaanland heeft nu, voor zijn leeftijdsgroep, 1 van de verste sprongen van het jaar van Nederland op zijn naam staan..

Revi begon de avond met de 100m sprinten. Na een zenuwachtig start kwam een slordige race en zijn tijd van 12.63 viel toch een beetje tegen. Bij het verspringen was hij dan ook zeer gemotiveerd om een goede prestatie neer te zetten. Al direct in zijn eerste sprong, sprong hij exact 6 meter. Helaas kreeg hij daarna last van kramp.

Voor Rik Taam stond de wedstrijd vooral in het teken van voorbereiding op het Nederlands Kampioenschap junioren komend weekend. Rik komt dan in actie bij het discuswerpen en de 110m horden. Tevens staat hij ingeschreven bij het verspringen en polsstokspringen, maar het ziet er naar uit dat hij teveel last heeft van een blessure om hier aan deel te nemen. Bij het discuswerpen zette hij een persoonlijk record neer van 41.62m. Het kogelstoten liep helaas minder goed.