Laatste nieuws Baanatletiek

15e schoolatletiektoernooi.

Het 15e schoolatletiektoernooi, een jubileum,  wordt gehouden op donderdag 30 juni, waar precies is nog onduidelijk. Gepland natuurlijk op het eigen terrein van AVZaanland is het mogelijk om uit te wijken naar het sportterrein van Blaise Pascal. Dat wordt pas over twee weken echt duidelijk. De deelnemende scholen zijn :

Het Baken, Het Eiland, De Gouw locatie Noorderven, De Westerkim, De Dijk locatie West en Oost, Over de Brug met de locaties Hannie Schaft/In ’t Veld.
Opnieuw wordt het toernooi georganiseerd door studenten van de afd SM&O van de HVA in samenwerking met de jeugd coördinator en 40 vrijwilligers van AVZaanland.
Voor de eerste keer maken we gebruik van een andere opzet van het toernooi. Eerdere jaren stond de vorm in het teken van de pupillencompetitie, maar nu is de door de Atletiekunie gepromote Athletic Challenge uitgangspunt. De verwachting is dat daardoor minder pauzes voor de leerlingen aan de orde zijn en dat de verwerking van de prestaties ook soepeler kan verlopen.
Ook het materiaal waarmee gesport wordt is anders. Komt dat zien. We laten nog weten waar op donderdag 30 juni van 9.00 tot 14.00.

De pendelestafetteMet als slot weer de bekende pendelestafette!