Laatste nieuws Jeugd

Mooie prestaties Jelmer en Dante bij finale AV Nova

Zaterdag 19 september vond de finale van de pupillencompetitie 2015 plaats bij AV Nova te Warmenhuizen. De sportieve eer voor Zaanland werd deze dag hooggehouden door twee B pupillen, Dante Staneke (als 10e geplaatst) en Jelmer de Gauw (als 11e geplaatst). En alsof de weergoden het wisten, het was een prachtige zonnige dag!

De jongens begonnen met verspringen gevolgd door de 40 meter sprint en eindigden met kogelstoten. In een sterk bezet veld, het was tenslotte de finale, hebben Jelmer en Dante prima resultaten neergezet. Jelmer heeft met persoonlijke records op alle onderdelen een prachtige 10e plaats behaald met 1329 punten. Ook Dante was op weg naar een prima notering maar viel iets terug in het klassement na het kogelstoten. Toch mag ook hij terugkijken op een prachtig resultaat met een 19e plaats met 1236 punten!

Complimenten zijn ook zeker op zijn plaats voor de goede organisatie van AV Nova die ervoor heeft gezorgd dat als gesmeerd is verlopen.

Uiteindelijk kan er weer teruggekeken worden op een zeer sportieve en geslaagde dag. Jelmer en Dante, gefeliciteerd met jullie resultaten!

Dante en Jelmer