Laatste nieuws Jeugd

Info voor de (ouders van de jeugd

Tijdens de herfstvakantie is er geen training voor de jeugd, met uitzondering van de groep van Andre van de Pal.

Cross
Op 4 november is de eerste cross bij AKU (Uithoorn). Alle jeugd van AVZ kan hieraan meedoen! Door omstandigheden ontvangen jullie nu pas deze informatie, excuses hiervoor! Daarom willen we jullie vragen te laten weten of uw kind wel of niet mee doet aan de crossen. Aan/Afmelden graag voor 27 oktober 2017 en kan door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

De kosten van de crossen zitten bij de contributie inbegrepen. De volgende crossen zijn op 16 december (Landsmeer) en op 27 januari (Hilversum). (hiervoor geldt ook aan/afmelden). Het is mogelijk om aan één cross mee te doen of aan meerdere.

Halloween-training voor pupillen
De griezeligste training van het jaar is op 1 november. Alle pupillen zijn om 18.00 uur welkom in de gymzalen van het Zaanlands Lyceum. Vergeet je niet op je griezeligst te verkleden.

Nieuwe groepen
Vanaf 1 november wisselen de groepen, als je nu A2 pupil bent en bij Linda traint, dan ben je vanaf 1 november junior en ga je van 19.00-20.00 uur trainen! De andere groepen veranderen wel van trainer, maar niet van tijd.

Hoodies
Er zijn t/m 1 november weer hoodies te bestellen in de kantine bij Ans. Het is hier mogelijk om alle maten te passen.

In de bijlage het chronoloog voor de eerste cross.