Laatste nieuws Loopsport

Vrijwilligers gezocht voor de Dam tot Dam lopen 2018

Op verzoek van Le Champion zijn wij voor zowel de DtD loop by night (22 september) als de DtD op zondag 23 september op zoek naar vrijwilligers om diverse taken te vervullen.
Beleef net als de lopers als vrijwilliger ook een onvergetelijk evenement.
Voel de spanning bij de start, ervaar het enthousiasme langs de route of geef de lopers de felbegeerde medaille na hun grootse prestatie. Vrijwilliger zijn bij de DtD loop is een dankbare taak waar je nog vaak aan zult terugdenken.

Je functioneert altijd onder leiding van een coördinator, die er natuurlijk voor zorgt dat je voldoende instructies en ondersteuning krijgt. Vrijwilligers bij de DtD loop zijn welkom vanaf 16 jaar.

Ben je enthousiast geworden en wil je graag vrijwilliger zijn bij de de DtD loop of de DtD loop by night of bij beide evenementen? Meld je dan aan bij Peter Scheijde: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Iedere vrijwilliger ontvangt een ASICS Runnershirt en een lunch en/of maaltijd. Wanneer je met minimaal 10 personen van Zaanland komt helpen dan ontvangt de vereniging een leuke clubkasvergoeding.

Bij aanmelding graag vermelden op welke dag je komt helpen alsmede de kledingsmaat voor het ASICS Runnershirt.