Laatste nieuws Loopsport

Bijna juni, bijna weer tijd voor de 4 rondjes Schoolmeester

Onder de vlag van AV Zaanland staat dit ook dit jaar weer 4 keer het ‘Rondje Schoolmeester’ op het programma. Op zondag 7, 14, 21 en 28 juni kun je weer in actie komen op het parcours rond papiermolen de Schoolmeester gelegen aan het Guispad in Westzaan.

Starttijden
10:30 uur 2, 5 km voor de jeugd.
10:45 uur start van de overige afstanden.
       7 juni    5 km
     14 juni    5 km
     21 juni    5 en 7,5 km
     28 juni    5 en 10 km

Inschrijven kan op de dag zelf vanaf 9:30 uur voor molen de Schoolmeester.

Inschrijfgeld

Afstand Per keer Voor de serie
2,5 km € 2,00 € 5,00
5 km - 7,5 km - 10 km € 5,00 € 12,50

Als je inschrijft voor de serie loop je ook mee voor het klassement over 4 lopen.

actie leo valknationaal ms fonds

Zoals elk jaar is ook dit jaar weer de opbrengst van de loop voor een goed doel, dit jaar de actie “CAN DO” van Leo Valk. Leo gaat met zijn scootmobiel op 19 september de Mont Ventoux beklimmen om geld op te halen voor het Nationaal MS Fonds.

Ga je niet meelopen dan kun je je op een andere manier inzetten voor het goede doel. Voor de loop zijn nog vrijwilligers nodig voor onder andere het bemannen van de drankpost, het regelen van het verkeer, het noteren van de eindtijden van de lopers etc. Ervaring is niet nodig.
Opgeven kan bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Geef door welke zondag/zondagen je beschikbaar bent. Namens de organisatie en de lopers alvast hartelijk dank. Want zonder vrijwilligers geen loop.

rondje schoolmeesterrondje schoolmeester