Laatste nieuws Loopsport

Nu de rook is opgetrokken worden de eindklassementen opgemaakt

Geen verrassingen meer tijdens 4e Rondje Schoolmeester

het mannen podiumhet vrouwen podium

€ 1300,00 opgehaald voor actie Nationaal MS Fonds


Joost van Galen kwam zag en overwon bij de mannen met een vooraf gehoopte tijd van onder  35 minuten (34:35). Vorige week verwachte hij een tijd van net in de 35 minuten en hoopte op een tijd van 34  en een halve minuut. Samen met Alex Bouwmeester (2e in de wedstrijd) trokken zij flink aan het tempo maar nadat Alex af moest haken kon Joost het tempo dat nodig is voor 34:30 net niet meer vast houden. Willem van het Veer (3e in de wedstrijd) eiste voor Ruben Romkes de 2e plaats in het klassement op.

Bij de vrouwen was Cora Sistermans duidelijk een maatje te groot, in ontspannen stijl legde zij de 3 ronden af in 42:45.  Het lukte Sonja van Zeelt om Emma-Joy van Dorp met een 2e plaats net voor te blijven in de wedstrijd en ook meteen in het klassement. Emma-Joy werd 3e in de wedstrijd en in het klassement.

Bij de jongens waren het Jelmer de Gauw, Twan Deumers die het podium bevolkten. De nummer drie van het klassement Roy Deijkers was niet aanwezig. Jelmer en Twan waren in deze laatste van 4 lopen ook als nummer 1 en 2 over de streep gekomen. Nummer 3 in de race werd Jim Bogaard.

Bij de meisjes veranderde er niets in de top drie. Charon Lak wint de wedstrijd en het klassement, Floor Bakker wordt ondanks dat ze de laatste loop niet meeliep 2e en Pien Bakker, werd 3e in het klassement en in de wedstrijd. 2e in de wedstrijd werd Sarah Koper.

€ 1300,00 voor het Nationaal MS Fonds
€ 1300,00 voor het Nationaal MS Fonds

Na de prijsuitreiking werd een cheque ter waarde van € 1300,00 overhandigd aan Leo Valk. Op 19 september dit jaar gaat hij de Mont Ventoux beklimmen om zo geld op te halen voor het Nationaal MS fonds. Leo is zelf ook MS patient.

Uitslag
Einduitslag klassement Rondje Schoolmeester
Foto’s