Laatste nieuws Loopsport

KAV Holland trapt af in cross-seizoen met Spaarnwoude cross

Runnersworld KAV Holland Cross 1 november 2015, lopen voor jong en oud in Spaarnwoude 
Zondag 1 november organiseert KAV Holland haar jaarlijkse crossloop voor jong en oud op het terrein van Wheelerplanet in Spaarnwoude. Deels gaat het over asfalt, maar ook over gras en bospaden. Het is de eerste loop van het Runnersworld Crosscircuit, een reeks van 7 crosslopen in Kennemerland.
Credits foto: Ab Laanbroek
Credits foto: Ab Laanbroek
 
Voor iedere loper en leeftijd is er een afstand naar keuze: 1 of 2 kilometer voor de jeugd, 3 kilometer Sprint Cross voor alle leeftijden, 5,6 km voor de dames en 8,4 km voor de heren. Tot 16 jaar kost het 3,50 euro, daarboven 7,50 (bij na-inschrijven 4 respectievelijk 8,50 euro). Als eerste starten de pupillen om 10:30 uur, als laatste de heren om 12:00.
 
Schrijf je in via www.inschrijven.nl.
 
De locatie is Wheelerplanet, Zijkanaal C-weg 6, 2064 KA Spaarndam. Gelegen tussen Spaarndam en pontje Buitenhuizen, goed bereikbaar op de fiets met voldoende parkeergelegenheid. Meer informatie vind je op http://www.kavholland.nl/loopsport/spaarnwoudecross/
 
Op 24 januari, en niet op 14 februari zolas vermeld op de folder, organiseert AV Zaanland de 4e cross in het Runnerword Cross Circuit.
 
Runnersworld Cross Circuit 2016-2016