Laatste nieuws Loopsport

Uitstekende prestaties door team Righolt tijdens de Sultana loop.

De jongens en meiden van Ruud steken weer in blakende vorm de laatste tijd. Het merendeel van de podiumplaatsen tijdens de Sultana loop was dan ook voor team Righolt.

Sandra Ulle

Het was prima weer tijdens de Sultana loop met een lekker windje in de rug op het Westewind pad. Op de 10EM  stond geen enkele maat op Joost van Galen met 57.23 bleef hij slechts 5 seconden uit de buurt van het parcoursrecord. Op meer dan ruime afstand kwamen Ruben Romkes en Jos Jacobsen op plaats 2 en 3 binnen. Jos wist met een mooie 1.02,53 zijn pr te verbeteren.

Op de 10 km werd Alex Bouwmeester 1e in 36.55 daarachter finishte Casper de Vries in 37.38 en superveteraan Ronald Wiering in 39.32 op plaats 2 en 3 namens team Righolt.

Als laatste troef hadden we nog onze topdame Sandra Ulle achter de hand die met 43.51 mooi 2e werd op de 10km bij de dames.

Tevens liep Jeroen Kramer een prachtige 35.38 op de 10 km tijdens de Hilversum City Run en debuteerde Rowdy Speldebrink met een mooie 2.51 op de Rotterdam Marathon vorige week.

Al met al hebben Ruud en Jolanda Stas hun jongens en meid weer prima in vorm gebracht voor deze wedstrijden!

Verder wil ik de dames en heren van de organisatie van de Sultana loop bedanken voor de goede organisatie en een groot compliment voor alle vrijwilligers echt heel leuk om al de aanmoedigingen te krijgen onderweg, bedankt!!

Uitlag en loopklassement

Foto's